HTML

Angol feladatok Angol tanulás Business English

Business English feladatok - angol tanulás.

Friss topikok

BLOG

Academics Blogs - Blog Top Sites

Hogyan lehetsz jobb kaszinó játékos?

2016.11.29. 11:57 angloman

Figyelembe véve néhány apróságnak tűnő dolgot, akár sokszorosára növelheted a nyerőautomatáknál a nyerési esélyeket. Ez leginkább új játékosok számára lehet hasznos, azonban léteznek olyan tipikus hibák, amelyeket rendszeresen elkövetnek a régi játékosok is.

  1. A nyerőautomaták kiszámíthatatlanok. Tételezzük fel, hogy a múlt héten valaki nyert 30 millió dollárt a Mega Fortune Wheel jackpot játékon. Ilyenkor sokan fellelkesülnek, és az adott játék népszerűsége megnövekszik, pedig semmi ésszerű alapja nincsen. Csupán az, hogy valaki nyert 30 milliót azon a bizonyos játékon, még nem jelenti, hogy valaki újra 30 milliót fog rajta nyerni. Ezt inkább másképp veszik figyelembe. A nyerőautomatáknak van egyfajta kifizetési ciklusuk, azaz amennyiben egy bizonyos játékon régóta nem vitte el senki a főnyereményt, abban az esetben kissé nagyobb eséllyel lehet játszani. Azonban az időzítés a valóságban kiszámíthatatlan, így ez inkább csupán egyfajta spekuláció.
  2. Soha nem szabad úgy elkezdeni egy játékot, hogy „most nyerni fogok”. Bárkinek lehet pech szériája, hiába rakunk újabb téteket, nem nyerünk semmit. Ilyenkor sokan arra gondolnak, hogy már annyi pénzt beleöltek a dologba, hogy kitartanak, mert nem akarják elfogadni, hogy nem térül meg a befektetésük. Illetve a másik elterjedt dolog: „mi van, ha a következő pörgetésnél épp egy nagy nyeremény jön, ami visszahozza az összes elvesztett tétet”. Az ilyen típusú gondolkodás nagy bajba sodorhatja akár a legtapasztaltabb játékost is. Néha mindenki veszít, ez tény. Meg kell tudni Tudni állni, következő alkalommal nagyobb szerencsére számíthatunk.
  3. Nem véletlenül szerencsejáték a neve ennek a típusú játéknak, a nyerőgépek előre meghatározott kifizetési rátával rendelkeznek, amely egy véletlen szám generátoron alapul és különféle ellenőrzéseken megy át, így kizárják a csalást lehetőségét. Ez az oka annak, hogy manapság a legtöbb játék hosszú távon kiegyenlített esélyeket nyújt, azonban függetlenül ettől előfordulhat, hogy egyszerűen nincs szerencséje a játékosnak és sorozatban veszít, vagy éppenséggel sorozatosan nyer. De egyik érzést sem szabad hagyni elhatalmasodni!
  4. A progresszív nyerőautomaták nagy nyeremény lehetőségét kecsegtetik, azonban a nyerési esélyeik sokkal alacsonyabbak az átlagosnál. Ha megfelelő kifizetési rátát szeretnél, érdemes kevesebbet kockáztatni, és olyan gépet választani, amely kisebb jackpotot kínál. Persze más, ha tisztában vagy azzal mit csinálsz és szándékosan a nagy nyereményért kockáztatsz, de még ebben az esetben is, jobb nem eltúlozni. Észre sem veszed és olyan helyzetbe lovalod magad, melyben szemeid előtt egy mesés nyeremény képe van, miközben már egy kisebb vagyont költöttél és még nem is kaptál vissza semmit.
  5. Érdemes számításba venni az esélyeidet és felállítani a határokat. Legyen egy limited arra, hogy mekkora összeget szánsz a játékra, mekkora nyereménynél állsz le, illetve hogy mennyit veszíthetsz. Szórakozásból játszol egy kis extra nyereményért, vagy a jackpotot kergeted, minden esetben kell, hogy legyenek határok. Tudni kell, hogy mikor hagyd abban a játékot. Ez az egyetlen biztos módja, hogy ne fuss ki a költségkeretedből, hogy ne alakuljon ki szerencsejáték szenvedélyed és mindemellett a játék során jól érezd magad.

Figyelembe véve ezeket a pontokat, minden bizonnyal nagyobb sikerélményt tapasztalhatsz a kaszinó játékokban és egyúttal megkíméled a pénztárcádat. Magyar nyelvű oldalak sokaságából választhatsz, melyeken válogathatsz a játékok között, ide sorolható például a Bwin, a Bet365, az Unibet, az Energy casino, a Betclic és a 888 is.

Szólj hozzá!

Címkék: játék a neten

A bejegyzés trackback címe:

https://angolnet.blog.hu/api/trackback/id/tr312008464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása